Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Řidič autobusu strčil do cestujícího, který vystupoval. Následně ho kopl do obličeje

Jednapadesátiletému muži bylo v těchto dnech netolickými policisty sděleno podezření z přečinů ublížení na zdraví a z výtržnictví. Mělo se tomu tak stát v polovině června letošního roku, kdy se jako řidič linkového autobusu na Prachaticku agresivně zachoval k jednomu z cestujících. Ten měl být ale podnapilý.

„Muž je podezřelý z toho, že při vystupování z autobusu strčil zezadu do muže, který byl před ním, v důsledku toho upadl poškozený na zem. Když se zvedl a otočil zpět k řidiči, schytal od něho navíc kop do obličeje. Po incidentu musel být poškozený ošetřen na chirurgické ambulanci s dobou léčení delší jak dva týdny,“ uvádí mluvčí policistů Martina Joklová.

Závažnější je případ o to, že údajný pachatel se podobného jednání dopustil už dříve, dokonce za něj byl odsouzen trestním příkazem okresního soudu. Netoličtí policisté nyní věc prošetřují ve zkráceném přípravném řízení, řidič autobusu se tak bude do dvou týdnů znovu zpovídat před soudem.

Štítky okres Prachatice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič autobusu strčil do cestujícího, který vystupoval. Následně ho kopl do obličeje  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.