Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Na Lannovu ulici se vrátili pochybní prodejci kosmetiky

Prošli jste si v poslední době Lannovu ulici a byli stejně jako Budějcká Drbna osloveni s nabídkou koupě kosmetiky pochybného původu a značky? Na Lannovku se vrátila skupinka dam, která na potkání nabízí kolemjdoucím parfémy všeho druhu. Tento prodej je už ale v Českých Budějovicích od roku 2013 zakázán, což očividně prodejcům nevadí.

Podomní a pochůzkový prodej zakázal nový tržní řád, který vyšel v platnost 19. září 2013, kdy jej odsouhlasil tehdejší primátor Juraj Thoma. Podle něj hrozí všem, co jej poruší, pokuta 30 tisíc korun v případě fyzických osob a 200 000 korun v případě osob právnických.

Prodejci jsou ale vychytralí a městská policie žádný nový případ neregistruje. „Co se týká minulých dnů, tak městská policie žádný nový záznam nemá. Tyto případy buď musí nahlásit samotní občané na linku 156, nebo si prodejců všimne hlídka na místě, popřípadě prostřednictvím kamerového systému,“ sdělila Budějcké Drbně mluvčí Věra Školková.

Byli jste také osloveni dámami na fotce? Řekněte nám to!

Štítky Drbna.cz, České Budějovice, Juraj Thoma, kosmetika

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Frodo kocour

Dámami jsou myšleny ty dvě tlusté cikánky? Já tedy vždy myslel, že "dáma" je oslovení spíše pochvalné a určené pro ženy s určitou kulturou, což dvě zmíněné machny na fotce evidentně nesplňují. Asi se ten svět nějak rychle mění.

Pondělí, 27. července 2015, 10:43Odpovědět

Na Lannovu ulici se vrátili pochybní prodejci kosmetiky  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.