Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Českobudějovičtí kriminalisté zadrželi výrobce pervitinu

Další úspěch v posledních dnech zaznamenali kriminalisté pohybující se drogové kriminalitě. Úspěšně ustanovili, vypátrali a zadrželi dalšího výrobce a dealera drog. Tomu teď hrozí vězení na dobu až pět let.

Pachatelem by se dle informací Policie měl stát muž středního věku, který přímo v krajském městě vyráběl a dále zadarmo, za úplatu či výměnou za léky, vhodné pro výrobu drog, distribuoval pervitin. Při domovní prohlídce pak kriminalisté zajistili i předměty, sloužící pro vlastní výrobu drogy. Muže tak obvinili z trestného činu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Čeká jej soud, kde je ohrožen až trestní sazbou odnětím svobody na dobu až pěti let.

Nejedná se o ojedinělý případ. Právě pervitin je drogou, která je mezi uživateli omamných a psychotropních látek stále více zneužívána." doplňuje mluvčí jihočeských policistů Miroslav Doubek.

Autoři

Štítky drogy, metamfetamin

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Českobudějovičtí kriminalisté zadrželi výrobce pervitinu  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.