Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Další smrťák se stal na Jindřichohradecku

I dnes se stala vážná dopravní nehoda, po které vyhasl lidský život. Kolem 14. hodiny se z dosud neznámých důvodů střetl osobák s nákladním vozidlem. Nehodu nepřežil řidič osobního auta.

Nehoda se stala odpoledne u Strmilova. Na silnici mezi Jindřichovým Hradcem a Telčí (I/23) narazil šestašedesátiletý řidič osobáku do nákladního automobilu. Silnice byla po nehodě neprůjezdná.

Přesné příčiny nehody vyšetřujeme,“ uvedl mluvčí jihočeské policie Milan Bajcura s tím, že nikdo další nebyl při tomto neštěstí zraněn.

Za nehodu u Borovan mohl cyklista

Po včerejší smrtelné nehodě na silnici vedoucí z Borovan do Ledenic, při které zemřel třiapadesátiletý cyklista, jde o sedmadvacátou oběť na jihočeských cestách. „Dopravní policisté po výjezdu na místo zjistili, že cyklista se pravděpodobně v jízdě z mírného klesání nevěnoval řízení a narazil do stojícího nákladního vozidla s návěsem, které bylo odstaveno u krajnice. Na místo byla vyslána posádka Zdravotnické záchranné služby, nemohla však těžce zraněnému muži pomoci,“ dodal Bajcura ke včerejší nehodě.

Štítky okres Jindřichův Hradec, nákladní automobil, havárie, cyklista, Borovany, Telč, Jindřichův Hradec, Strmilov, Ledenice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Další smrťák se stal na Jindřichohradecku  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.