Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Městem se proháněl šílenec, policii zmizel směrem na Lišov

Dobu oběda narušil v centru Českých Budějovic řidič, který neuposlechl výzvu městské policie k zastavení vozidla po nerespektování přikázaného směru odbočení, a prchal před její hlídkou. Nedokázala jej dopadnout ani Policie České republiky, které ujel směrem na Lišov.

„Řidič s bílým Subaru spáchal dopravní přestupek, když od IGY zamířil směrem na Pekárenskou a nerespektoval zákaz odbočení. Následně nedbal výzvy hlídky, aby vůz zastavil a unikal před ní. Řidič pokračoval Pekárenskou, Nádražní, Rudolfovskou a kolem Palackého náměstí prchal před městskou policií. V jeho okolí naboural jiné vozidlo, jehož řidič utrpěl lehké zranění. Ani to však řidiče Subaru nezastavilo a pokračoval směrem na Lišov,“ popsala incident mluvčí městské policie Věra Školková.

Policie České republiky má nyní indicie k tomu, aby řidiče bílého Subaru dopadla. Prý dokonce ví, kde se má vozidlo nacházet. Slova Školkové potvrzuje i mluvčí jihočeských policistů Lenka Kozoňová. „Pronásledované vozidlo nedalo přednost na křižovatce Lipenská - Pekárenská a způsobilo dopravní nehodu. Z jejího místa zmizelo směrem na Lišov,“ dodává.

Štítky Lišov, obecní policie, Subaru, Policie České republiky, České Budějovice, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Městem se proháněl šílenec, policii zmizel směrem na Lišov  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.