Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Z cisterny na Okružní vytekl horký asfalt, škoda přesahuje milion

, aktualizováno 21. srpna 2019, 15:59

Dopravní policisté od rána vyšetřují dopravní nehodu nákladního auta s osobákem, která se stala na Okružní. V místě nehody je uzavřen jeden jízdní pruh. Momentálně probíhá přečerpání obsahu. Doprava by měla být obnovena kolem páté hodiny.

K nehodě došlo dnes před čtvrtou hodinou ráno na kruhovém objezdu ulice Okružní na vjezdu do centra. Došlo tam ke střetu osobáku s náklaďákem. „Při střetu došlo k poškození jak obou vozidel, tak i silnice. Nákladní vozidlo se na mokré vozovce dostalo až na travnatou plochu v objezdu, kde se cisterna převrátila na bok. Řidič vozidla si zajistil přečerpání nákladu – horkého tekutého asfaltu a vyprošťovací vozidlo. Policisté po celou dobu řídili provoz, který byl částečně omezen,“ uvedl tiskový mluvčí policie Milan Bajcura.

Okolnosti této nehody jsou předmětem šetření policistů skupiny dopravních nehod. Způsobená škoda byla vyčíslena na více jak milion korun.

Foto pcr.cz

Štítky nehoda, České Budějovice, policie, Okružní

Z cisterny na Okružní vytekl horký asfalt, škoda přesahuje milion  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.