Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

U Děbolína narazilo auto do stromu. Spolujezdkyně nehodu nepřežila

, aktualizováno 27. června 2019, 9:00

Tragická nehoda se stala dnes brzy ráno ráno u Děbolína na Jindřichohradecku. Ze zatím nezjištěných příčin narazil řidič citroenu do stromu. Letecky byl převezen do nemocnice, jeho mladá spolujezdkyně nehodu nepřežila. Doprava je na místě řízena kyvadlově.

Nehoda se stala krátce po čtvrté hodině ranní. „Náraz vozidla do stromu nepřežila mladá dívka. Devatenáctiletý řidič byl po nehodě letecky transportován do nemocnice k dalšímu ošetření. Dopravu v místě nehody řídili policisté kyvadlově. Okolnostmi a přesnými příčinami tragické nehody se budou dále zabývat jindřichohradečtí kriminalisté,“ uvedla policejní mluvčí Lenka Krausová.

Nehody na jihočeských silnicích si od začátku roku vyžádaly 37 obětí. Tragický je především červen, kdy při haváriích zemřelo už 11 lidí. „Znovu apelujeme na řidiče, aby důsledně dodržovali silniční zákon. Buďte vůči sobě navzájem ohleduplní a obezřetní. Neriskujte zbytečně životy a zdraví své a dalších účastníků silničního provozu. Čekají nás letní prázdniny a s nimi spojené dlouhé cesty na dovolené. Odpočiňte si než vyrazíte a pokud se necítíte dobře, cestu raději odložte. Nezapomínejte na pitný režim a do cíle své cesty dojeďte v pořádku,“ dodala Krausová.

Foto Policie České republiky

Štítky krimi, nehoda, Jindřichohradecko, policie, havárie, strom, Citroën, okres Jindřichův Hradec, Lenka Koloušková, Silniční zákon

U Děbolína narazilo auto do stromu. Spolujezdkyně nehodu nepřežila  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.