Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

V kempu u Třeboně spadla na stan větev. Spali v něm dva dospělí a čtyři děti

V kempu v Domaníně u Třeboně dnes, v neděli 22. července, spadla kvůli silnému větru větev na stan, ve kterém spali dva dospělí a čtyři děti. Jeden člověk utrpěl lehká zranění. Kvůli větru a bouřkám měli jihočeští hasiči asi deset zásahů.

Větev spadla na stan v kempu v obci Domanín poblíž Třeboně. Ve stanu byli dva dospělí a čtyři děti. „Muž si stěžoval na bolesti hlavy, ale nemělo by to být nic vážného," uvedla policejní mluvčí Štěpánka Uhlířová.

Hasiči v kempu následně strom ještě ořezali. Kvůli větru a dešťům zasahovali od soboty do nedělního rána asi desetkrát. Převážně odstraňovali spadlé stromy, odčerpávali také vodu v Českých Velenicích.

Jižní polovině Čech a Moravy hrozí od sobotního odpoledne do dnešního večera bouřky s přívalovým deštěm. Zejména na Šumavě a v Novohradských horách mohou srážky způsobit rychlé zvednutí hladiny menších toků. Varování vydal Český hydrometeorologický ústav.

Foto pixabay.com | Zdroj ČTK

Štítky počasí, nehoda, stan, zranění, kemp, policie, hasiči, Třeboň, Domanín, Česko, Český hydrometeorologický ústav, Morava, Šumava, Novohradské hory

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V kempu u Třeboně spadla na stan větev. Spali v něm dva dospělí a čtyři děti  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.