Počasí dnes14 °C, zítra15 °C
Úterý 7. května 2024  |  Svátek má Stanislav
Bez reklam

Po nezletilém chlapci už měsíc pátrá policie. Zatím bezvýsledně

Dvanáctiletý Lukáš Klinger odešel z domova ve Velešíně 15. dubna a od té doby o sobě nepodal žádnou zprávu a má vypnutý telefon. Policisté po chlapci pátrají zatím bez výsledku, žádají proto o pomoc veřejnost.

„Na policisty se dne 15. dubna telefonicky obrátila matka pohřešovaného, která ho měla téhož dne odvézt do dětského domova. Chlapec měl chvilku před odjezdem kolem 16:00 hodin odejít z domova ve Velešíně a do současné doby se domů, ani do dětského domova nevrátil a nepodal o sobě žádnou zprávu. Mobilní telefon má vypnutý,“ popsala policejní mluvčí Lenka Pokorná.

Chlapec měří 150 až 155 centimetrů, je hubené postavy, má krátké hnědé vlasy a zelené oči. Zdánlivé stáří je 10-13 let. Na sobě by měl mít černé tepláky, černou mikinu, černou nebo modrou kšiltovku a černé boty s nápisem Puma.

Chlapec z domova již v minulosti utekl. Policisté vyhlásili 15. dubna pátrání, avšak ani doposud provedená šetření a opatření nepřinesla žádné konkrétní poznatky a chlapce se zatím nepodařilo vypátrat.

„Jakékoliv poznatky o pobytu či výskytu nezletilého chlapce, stejně jako další informace, které by přispěly k jeho vypátrání, mohou lidé sdělit kaplickým policistům cestou linky 974 232 720 případně na lince tísňového volání číslo 158,“ dodala Pokorná.

Autoři | Foto Koláž Budějcké Drbny a Policie České Republiky

Štítky pátrání, Lukáš Klinger, Český Krumlov, domov, Velešín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po nezletilém chlapci už měsíc pátrá policie. Zatím bezvýsledně  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.