Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Poznáváte mladíky na fotografiích? Dejte vědět boršovským policistům

Několik desítek litrů motorové nafty a třicet litrů hydraulického oleje vysál zatím neznámý pachatel z nákladních aut zaparkovaných v bývalém vojenském prostoru v obci Mokré u Boršova nad Vltavou. Policie hledá mladíky, které zachytil kamerový systém, a kteří by mohli do případu svým svědectvím vnést jasno. A žádá o spolupráci veřejnost.

Krádežemi motorové nafty z pracovních strojů, se velmi často zabývají policisté ve všech koutech Jihočeského kraje. Jeden z případů vyšetřují policisté obvodního oddělení Boršov nad Vltavou v katastru obce Mokré, v bývalém vojenském prostoru.

„Dosud neznámý pachatel tam ze zaparkovaných nákladních automobilů v době od středy 25. do pátku 27. října, odčerpal několik desítek listrů motorové nafty v řádech tisíců korun. To mu nestačilo a odčerpal i třicet listrů hydraulického oleje," upřesnil policejní mluvčí Milan Bajcura.

Provozovatel areálu poskytl policistům kamerové záznamy, kde jsou zobrazení dva mladíci, kteří by mohli podat informace k případu, jako důležití svědci. Policisté je hledají a žádají o spolupráci širokou veřejnost.

Kdo poznal mladé muže na fotografiích z kamerového záznamu, ať kontaktuje policisty na Obvodním oddělení v Boršově nad Vltavou, Na Planýrce 206, telefon 974 226 710, případně dá vědět prostřednictvím linky tísňového volání 158," žádá o spolupráci mluvčí Bajcura.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky krádež, nafta, svědek, policie, motorová nafta, Boršov nad Vltavou, Mokré, Jihočeský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Poznáváte mladíky na fotografiích? Dejte vědět boršovským policistům  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.