Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Řidič multikáry narazil do stromu. S těžkým zraněním ho vrtulník transportoval do nemocnice

Těžká zranění utrpěl řidič multikáry, který u obce Vacov na Prachaticku nezvládl průjezd zatáčkou, dostal se mimo silnici, kde narazil do stromu. Do nemocnice muže transportoval vrtulník

Vážná nehoda multikáry se stala dnes, v pondělí 23. října, před devátou hodinou ráno na silnici II. třídy číslo 171, ve směru jízdy ze Zálesí na Vrbice, v katastru obce Vacov.

„Z dopravní nehody je důvodně podezřelý řidič vozidla Multicar, který v místě při projíždění levotočivé zatáčky nepřizpůsobil rychlost jízdy vozidla svým schopnostem, vlastnostem vozidla a povaze komunikace, následkem čehož vyjel s vozidlem vpravo mimo vozovku, kde čelně narazil do vzrostlého stromu," uvedla policejní mluvčí Martina Joklová.

Při dopravní nehodě utrpěl řidič multikáry těžká zranění, se kterými byl letecky transportován na traumatologii do nemocnice. „Kvůli zranění řidiče nebyla na místě provedena orientační dechová zkouška, alkohol tedy zůstává předmětem dalšího šetření," podotkla mluvčí s tím, že hmotná škoda na vozidle činí odhadem padesát tisíc korun.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky nehoda, multikára, řidič, zranění, úraz, nemocnice, Vacov, okres Prachatice, Multicar

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič multikáry narazil do stromu. S těžkým zraněním ho vrtulník transportoval do nemocnice  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.