Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Policie hledá Roberta Oláha z Českých Budějovic

Českobudějovičtí kriminalisté hledají šestadvacetiletého Roberta Oláha z Českých Budějovic. A žádají o spolupráci širokou veřejnost.

Šestadvacetiletý Robert Ohál z Českých Budějovic je 180 centimetrů vysoký, má plnoštíhlou postavu, váží zhruba devadesát kilogramů. Je snědé pleti, má hnědočerné vlasy, po stranách hlavy je má vystřihané, nosí nagelované takzvané číro. Má hnědočerné oči, černé výrazné, lomené a husté obočí. Nosí černou úzkou bradku a úzký plnovous, který přechází do úzkých kotlet. Má malé uši, levé ucho mu odstává. Na obou stranách krku má výrazné tetování.

„Kdo by měl jakékoli informace o místě jeho současného pobytu, zaměstnání, eventuálně i zahraničí, kontaktujte policisty na Územním odboru České Budějovice, Služba kriminální policie a vyšetřování, I. oddělení obecné kriminality, Plavská 2, České Budějovice, telefon 974 226 319 (v pracovní době pondělí až pátek  od 7:00 do 15:30 hodin), případně na lince tísňového volání 158," žádá o spolupráci policejní mluvčí Milan Bajcura.

Autoři | Foto koláž Budějcká Drbna; Policie ČR

Štítky Robert Oláh, pátrání, kriminalista, policie, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá Roberta Oláha z Českých Budějovic  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.