Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Řidič ve vysoké rychlosti své auto nezvládl a havaroval. Projel příkopem a skončil ve stromě

Štěstí v neštěstí měl řidič osobního auta, který havaroval ve čtvrtek 12. října odpoledne u Katovic. Ve vysoké rychlosti se muži za volantem zcela vymkl vůz kontrole a havaroval. Po nárazu do stromu bylo auto značně zdemolované, je až s podivem, že řidič vyvázl z hrozivě vypadajícího karambolu jen s lehkým zraněním.

Sedmatřicetiletý řidič osobního automobilu Renalut Megane havaroval na silnici II. třídy u Katovic na Strakonicku ve čtvrtek krátce před půl druhou odpoledne.

Muž jel ve směru od obce Novosedly na Katovice, ovšem nepřizpůsobil rychlost jízdy a na rovném úseku po průjezdu horizontu ztratil kontrolu nad svým vozem. Sjel mimo komunikaci do silničního příkopu odkud bylo auto odmrštěno do stromu.

„Na místě zasahovaly všechny složky Integrovaného záchranného systému, a to včetně letecké záchranné služby. Přes značně zdemolované vozidlo, řidič vyvázl s lehkým zraněním. Škoda na vozidle se odhaduje na čtyřicet tisíc korun,“ uvedla policejní mluvří Jaromíra Nováková. 

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky nehoda, rychlost, policie, zranění, strom, Katovice, okres Strakonice, Novosedly

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič ve vysoké rychlosti své auto nezvládl a havaroval. Projel příkopem a skončil ve stromě  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.