Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Čelní sklo projíždějícího autobusu trefil muž v Jindřichově Hradci vidličkou

Kamínek cvrnkl do čelního skla už mnoha řidičům, ale vidlička patří v tomto směru mezi kuriozity. Co dokáže udělat tato část příboru na čelním skle za paseku, by mohl potvrdit šofér autobusu, kterému vidlička na okně přistála při jízdě v Jindřichově Hradci.

Sedmatřicetiletý muž, zřejmě opilý, v neděli 17. září kolem čtvrté hodiny ráno v Jindřichově Hradci na Nábřeží L. Stehny měl úmyslně hodit na projíždějící autobus kovovou jídelní vidličku. A trefil čelní sklo. To nevydrželo a majiteli autobusu tak vznikla škoda za více než pětasedmdesát tisíc korun. Nikomu se naštěstí nic nestalo.

„Řidič autobusu byl ve zmiňované situaci rozvážný a  zachoval „ledový klid“. Nelekl se a  volant nestrhl ze svého směru. Přečin poškození cizí věci, za který je nyní podezřelý muž jindřichohradeckými policisty trestně stíhán by pak mohl mít zcela jiný rozměr i následky," uvedla policejní mluvčí Hana Millerová.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky vidlička, sklo, autobus, policie, Jindřichův Hradec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čelní sklo projíždějícího autobusu trefil muž v Jindřichově Hradci vidličkou  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.