Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

V Jindřichově Hradci napadl mladík čtyři ženy

Ženu ani květinou neuhodíš. Tohle rčení zřejmě absolutně nic neříká šestadvacetiletému muži, který na ulici v Jindřichově Hradci napadl čtyři ženy. Tři z nich zranil. Agresivní mladík je už ve vazbě.

Fyzickým napadením vyvrcholila noční rozepře v ulici Panská v Jindřichově Hradci. Šestadvacetiletý muž, posilněný alkoholem, tam měl ve středu 13. září po dvaadvacáté hodině zaútočit na čtyři ženy ve věku od čtyřiadvaceti až po dvaatřicet let.

Jednu z žen měl agresivní mladík kopnout do hlavy. Napadená upadla na zem, ale ani to útočníka neodradilo, kopal ji dál do zad, hrudníku, hlavy a obličeje. Žena se chvíli vydržela rukama bránit, ale záhy omldela. „Muž měl ženě způsobit zranění, která si vyžádala lékařské ošetření, hospitalizaci v jindřichohradecké nemocnici a nejméně třítýdenní léčení," uvedla policejní mluvčí Hana Millerová.

Druhou poškozenou ženu měl agresor opět nohou kopnout do žeber a do levé ruky, tím jí způsobil přinejmenším pohmoždění končetiny, které si vyžádalo lékařské ošetření. Třetí ženu měl také nohou kopnout do hlavy za levé ucho, čímž ji měl způsobit přinejmenším pohmoždění krku a bolesti hlavy s lékařským ošetřením a vystavením dočasné pracovní neschopnosti. Čtvrtou ženu se měl podezřelý muž pokusit nohou kopnout do obličeje, ale jen díky tomu, že poškozená včas zareagovala a jeho noze se uhnula, nezpůsobil jí žádné zranění.

„Agresivního mladíka na místě zadrželi další lidé a svědci, a předali jej policistům z obvodního oddělení, kteří ho odvedli do policejní cely. Agresor, který není pro policisty neznámým, se svého jednání dopustil i přesto, že byl mimo jiné pro přečin výtržnictví odsouzen rozhodnutím Okresního soudu v Jindřichově Hradci k nepodmíněnému trestu odnětí svobody," upřesnila policejní mluvčí s tím, že mladík si zmiňovaný trest odpykal letos v červenci. 

Případ si převazli kriminalisté. Policejní komisař vypracoval v pátek 15. září usnesení o zahájení trestní stíhání, které si podezřelý muž téhož dne převzal. „Na již obviněného muže podal podnět  k podání návrhu na vzetí do vazby. Soud návrh akceptoval a vazba byla uvalena," dodala Hana Millerová.   

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky agresor, napadení, zranění, policie, vazba, Jindřichův Hradec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Jindřichově Hradci napadl mladík čtyři ženy  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.