Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Dvě opilé ženy si před barem vyřizovaly účty. Jedna z nich skončila v poutech

V pátek 15. září vyjížděla hlídka městské policie ke dvěma ženám, které se před barem v Krajinské ulici rozhodly poměřit své síly. Předtím se ale posilnily alkoholem.

Kolem půl dvanácté večer obdržela městská policie oznámení o ženě, ležící před jedním z barů v centru města. Poté, co hlídka dorazila na místo, objevila dvě ženy, z nichž jedna držela druhou násilím na zemi. „Strážníci útočnici vyzvali, aby vstala a ženu pustila. Ta však odmítala uposlechnout jejich výzev a pokusila se o výpad i proti zasahujícím strážníkům. Ti museli proti ženě použít donucovací prostředky a nasadit jí služební pouta,“ popsala tisková mluvčí Věra Školková.

Důvodem sporu obou žen byla hádka o přítele jedné z nich, která začala už v baru. Z něj byla agresorka vyvedena, na napadenou ženu ale čekala před podnikem, kde chtěla pokračovat ve vyřizování účtů. „Napadená naštěstí neutrpěla žádné zranění ani žádnou škodu na majetku a rozhodla se, že proti své sokyni nebude činit žádné kroky. Strážníci útočnici sejmuli pouta a dohlédli na to, aby se z místa bez dalšího incidentu odebrala,“ uzavřela Školková.

V orientační dechové zkoušce, kterou na místě strážnici provedli, nadýchala dvaadvacetiletá útočnice 1,86 promile, napadená šestadvacetiletá žena dokonce 2 promile alkoholu.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky potyčka, ženy, policie, bitka, alkohol

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dvě opilé ženy si před barem vyřizovaly účty. Jedna z nich skončila v poutech  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.