Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Žena vyhrožovala druhovi zabitím. Motorovou pilu nenastartovala, tak po něm házela jiné nářadí

Mladá žena vyhrožovala druhovi zabitím. Vzala na něj motorovou pilu, ta jí ovšem nešla nastartovat, tak po muži hodila krumpáč a vidle. Následovala i sekera. Scéna není vystřižená z filmového hororu, ale opravdu se měla stát. A to ve vesničce na Třeboňsku. Ovšem policie musela případ odložit.

Podezřelá čtyřiadvacetiletá žena měla v úterý 5. září v podvečerních hodinách na dvoře rodinného domu v obci na Třeboňsku opakovaně vyhrožovat svému druhovi zabitím.

Žena muže přitom naháněla a své výhružky umocňovala tím, že měla mít  v rukou motorovou pilu. Když se jí ale pilu nepovedlo nastartovat, měla po druhovi hodit krumpáč i vidle. Následovala sekera, kterou měla vytáhnout ze špalku, a s ní se měla proti druhovi opět rozběhnout. Ten se z pochopitelných důvodů bál o své zdraví a nakonec i o svůj život, a proto utekl z domu. 

„Třeboňští policisté přečin nebezpečné vyhrožování řádně zadokumentovali. Avšak vzhledem k tomu, že poškozený  vyslovil nesouhlas s trestním stíháním své družky, třeboňští policisté zmiňovanou trestní věc v úterý 12. září v souladu se zákonem odložili," upřesnila informace policejní mluvčí Hana Millerová,

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky žena, druh, výhružka, zabití, motorová pila, CHKO Třeboňsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena vyhrožovala druhovi zabitím. Motorovou pilu nenastartovala, tak po něm házela jiné nářadí  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.