Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Mladá žena byla v jednom dni dvakrát na záchytce. Vždy nadýchala tři promile

Dvakrát během jednoho dne zaměstnala strážníky notně opilá žena z Českobudějovicka. A pokaždé skončila na záchytce. V prvním případě měla napadat hosty v baru v Žižkově ulici, ve druhém na sebe upozornila na Lannově třídě.

S mladou ženou se českobudějovičtí strážníci poprvé setkali krátce po půlnoci ze soboty 26. na neděli 27. srpna. Žena měla napadat hosty baru v Žižkově třídě.

„Pětadvacetiletá žena z Českobudějovicka nadýchala 3,03 promile. I přesto byla velmi agresivní a před převozem na protialkoholní záchytnou stanici strážníci museli použít donucovacích prostředků," uvedl mluvčí českobudějovické městské policie David Štýfal.

Málokdo by ovšem čekal, že první kroky mladé ženy po vystřízlivění a propuštění ze záchytné stanice povedou rovnou pro další lahev alkoholu. A ten opět udělal své. Takže v půl šesté odpoledne tentýž den, v neděli 27. srpna, se českobudějovičtí strážníci s mladou ženou setkali znovu, tektokrát na Lannově třídě.

„Operační středisko přijalo oznámení o podnapilé ženě, která není schopná se udržet na vlastních nohou," upřesnil Štýfal s tím, že žena tentokrát nadýchala tři promile. Byla znovu převezena na protialkoholní a protitoxikomanickou záchytnou stanici.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky alkohol, žena, záchytka, strážník, okres České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladá žena byla v jednom dni dvakrát na záchytce. Vždy nadýchala tři promile  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.