Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

AKTUALIZOVÁNO: Policie ukončila pátrání po pohřešovaných dívkách, obě se vrátily domů

Českobudějovičtí kriminalisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po dvou pohřešovaných dívkách z Ledenic, devítileté Kateřině Buchtelíkové a třináctileté Kristýně Karchňákové.

AKTUALIZOVÁNO (20:21):

Pátrání po nezletilých dívkách bylo odvoláno. Obě dvě se v úterních odpoledních hodinách vrátily do místa svého bydliště. „Veškeré okolnosti jejich pobytu mimo domov jsou nyní předmětem policejního šetření,“ uzavřel policejní mluvčí Miroslav Doubek.


Obě dívky odešly v neděli  27. srpna kolem 11:00 hodin od jejich příbuzné v českobudějovické městské části Suché Vrbné a do současné doby o sobě nepodaly zprávu. Policisté po dívkách pátrali také v místech jejich předchozích výskytů v krajském městě a okolí, ale zatím bez úspěchu.

Pohřešovaná devítiletá Kateřina Buchtelíková z Ledenic je vysoká asi 135 až 140 centimetrů, hubené postavy, má modrošedé oči, nosí hnědé středné dlouhé vlasy. Naposledy na sobě měla červené tričko s krátkým rukávem s potiskem tygra, modré riflové kraťasy a růžové gumové pantofle s otvory.

Druhá pohřešované dívce Kristýně Karchňákové je třináct let a je také z Ledenic. Vysoká je zhruba 160 až 165 centimetrů, silnější postavy, má hnědé oči a černé středně dlouhé vlasy. Na sobě měla černé triko s krátkým rukávem s potiskem, strakaté legíny, růžové gumové pantofle s otvory.

Českobudějovičtí kriminalisté žádají širokou veřejnost o pomoc při pátrání po pohřešovaných dívkách. „Kdo by dívky viděl, nebo měl informace o jejich pohybu, ať nás kontaktuje na lince tísňové volání 158," žádá o spolupráci policejní mluvčí Milan Bajcura.

Autoři | Foto koláž Budějcká Drbna Policie České republiky

Štítky policie, pátrání, pohřešovaný, dívka, Ledenice, Suché Vrbné

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

AKTUALIZOVÁNO: Policie ukončila pátrání po pohřešovaných dívkách, obě se vrátily domů  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.