Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

AKTUALIZOVÁNO: Pátrání po Petru Šefčíkovi z Českých Budějovic má smutný konec

Policisté žádali o pomoc při pátrání po pohřešovaném třiačtyřicetiletém Petru Šefčíkovi z Českých Budějovic. Muž byl, bohužel, nalezen bez známek života.

Pohřešovaný Petr Šefčík z Českých Budějovic byl naposledy spatřen v sobotu 8. července dopoledne, kdy mluvil se svými příbuznými. Poté muž odjel osobním vozidlem tovární značky Audi, které bylo nalezeno na poli nedaleko obce Dříteň. Hlubočtí policisté v místě pátrali, ale zatím bez výsledku.

Pohřešovaný Petr Šefčík je 170 až 180 centimetrů vysoký, střední postavy. Má hnědé krátké vlasy, nosí vousy střižené do bradky a kníru. Má modré oči. Co má na sobě za oblečení, není známo.

„Kdo ví něco o pohřešovaném muži, jakékoliv informace o něm, ať je sdělí policii prostřednictvím linky tísňového volání 158," žádá o spolupráci veřejnost policejní mluvčí Milan Bajcura.

AKTUALIZOVÁNO: „Pohřešovaný muž byl 11. července nalezen v katastru obce Dívčice při pátrací akci za pomocí vrtulníku s termovizí. Vzhledem k tomu, že byla nutná analýza kriminalisticko technickou expertízou DNA k určení, že se jedná o pohřešovaného muže, provedli dnes, ve čtvrtek 13. července policejní experti uvedenou expertízu. Ta jim jednoznačně potvrdila, že se jedná o Petra Šefčíka. Muž s největší pravděpodobností zemřel bez cizího zavinění," uvedl policejní mluvčí Jiří Bajcura.

Autoři | Foto koláž

Štítky pohřešovaný, Šefčík, policie, pátrání, České Budějovice, Audi, Dříteň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

AKTUALIZOVÁNO: Pátrání po Petru Šefčíkovi z Českých Budějovic má smutný konec  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.