Počasí dnes10 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Policie musela na budějckém nádraží řešit podnapilé cestující

Během včerejšího odpoledne bylo na budějckém vlakovém nádraží hodně živo. Početnou skupinku podnapilých cestujících museli uklidňovat policisté. Jeden muž udeřil průvodčího, dva podnapilí skončili na záchytce.

Krátce před druhou hodinou vyjížděly hlídky městské policie na žádost policie o asistenci na vlakové nádraží v Českých Budějovicích. V právě přijíždějícím vlaku měla cestovat početnější skupina podnapilých osob, která měla poškozovat vybavení vlaku a verbálně napadat průvodčí,“ uvedla mluvčí městské policie Věra Školková.

Podle policie došlo i na fyzický útok na průvodčího, který od jednoho muže schytal ránu otevřenou dlaní do obličeje. „Muž skončil v poutech přítomného policisty. Důvod, proč pětačtyřicetiletý muž z Ústí nad Labem napadl zaměstnance Českých drah, se na místě policisté nedozvěděli. Lékařské ošetření napadený průvodčí odmítl.

Kromě dvou mužů uposlechli všichni přítomní výzvu policistů o spolupráci. Oba dva muži z Ústí nad Labem skončili na protialkoholní záchytné stanici. „Zmíněná dvojice společně s mužem, který napadl průvodčího, budou po vystřízlivění pozváni k podání vysvětlení na obvodní oddělení policie. Ke škodě na majetku Českých drah jednáním výše uvedených osob nedošlo,“ dodala Školková.

Autoři | Foto FB Ladislava Poka Parady | Zdroj s využitím TZ

Štítky policie, zásah, opilost, záchytná stanice, České dráhy, Ústí nad Labem, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie musela na budějckém nádraží řešit podnapilé cestující  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.