Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Českokrumlovská policie hledá možného svědka trestné činnosti

Muž ve věku 20 až 30 let by mohl být důležitým svědkem ve věci trestné činnosti na Českokrumlovsku. Policisté žádají veřejnost o pomoc při zjišťování jeho identity.

Policisté žádají širokou veřejnost o pomoc při pátrání a ustanovení totožnosti muže na fotografii. Policisté šetří případ majetkové trestné činnosti, spáchané na Českokrumlovsku v červnu letošního roku. V průběhu šetření se jim podařilo získat fotografii muže, jehož svědectví by zásadně přispělo k objasnění prošetřované trestné činnosti,“ uvedla mluvčí jihočeské policie Lenka Pokorná.

Muž má světlou pleť, vyšší postavu, krátce střižené světlé vlasy a oholenou tvář. Podle policie je ve věku od 20 do 30 let a hovoří česky bez vady řeči. „Vyzýváme ho, aby byl tak laskav a přihlásil se policistům na telefonních číslech 974 232 700, 974 232 325 či na lince 158. Zároveň žádáme každého, kdo by uvedeného muže na fotografiích poznal, aby jeho totožnost sdělil policistům.

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky kriminalita, policie, okres Český Krumlov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Českokrumlovská policie hledá možného svědka trestné činnosti  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.