Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Zloděj vykradl rekreační chalupu na Táborsku. Bral naftu, kolečkové brusle i kabelky

Čtyři dvacetilitrové kanystry s naftou, závěsný nosič jízdních kol, dvoje kolečkové brusle a dvanáct kusů vzorkových kabelek ukradl zatím neznámý zloděj v rekreační chalupě v Kladrubech na Táborsku. Způsobil škodu za téměř sedmadvacet tisíc korun. Policisté žádají o spolupráci při vyšetřování případu.

Policisté pátrájí po zloději, který v době od pátku 16. června odpoledne do sobotní desáté dopolední hodiny vnikl do objektu zemědělské usedlosti, který slouží jako rekreační objekt, v obci Kladruby na Táborsku.

Ukradl tam nosič na jízdní kola - na závěsné zařízení - značky Thule, čtyři dvacetilitrové kanystry s motorovou naftou, dvoje kolečkové brusle, jedny značky K2, a nepohrdl ani dvanácti kusy vzorkových dámských kabelek značek Artis Circle, Cordoba, Lucca Kendra či Silverlake.

Svým jednání chmaták způsobil škodu ve výši bezmála 27 tisíc korun. Po zloději či zlodějích pátrají policisté příslušného sezimovoústeckého obvodního oddělení, potažmo chýnovské služebny.

„Žádáme tímto každého, kdo se v uvedené době v obci pohyboval či obcí po hlavním silničním tahu I/19 projížděl a mohl si v souvislosti s uvedeným případem všimnout jakéhokoliv podezřelého dění, a to podeřelého chování člověka či více lidí, zřejmě s vozidlem, případně měl jakokoliv k podezřelé nabídce prodeje výše uvedených věcí, aby své informace předal policistům na jejich služebnách, telefonních číslech 974 238 730, 974 238 770, případně cestou policejní linky číslo 158,"  žádá o spolupráci s policií její mluvčí Miroslav Doubek.

Štítky zloděj, chalupa, kabelky, nafta, kanystr, brusle, nosič, policie, motorová nafta, kabelka, kolečkové brusle, okres Tábor, Kladruby, Qaanaaq

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj vykradl rekreační chalupu na Táborsku. Bral naftu, kolečkové brusle i kabelky  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.