Počasí dnes10 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Maskovaný lupič přepadl bar v Táboře. Policie hledá svědky

Muž s kuklou na hlavě měl dnes, ve čtvrtek 15. června, krátce před půl čtvrtou ráno přepadnout herna bar Admirál na náměstí Přátelství na sídlišti Nad Lužnicí v Táboře. Pod pohrůžkou útoku nožem měl maskovaný muž přinutit obsluhující barmanku k vydání peněz v řádu několika tisíců korun. Barmanka nebyla naštěstí zraněna. Policisté žádají o spolupráci při objasňování zmiňovaného případu.

Podle získaného popisu by pachatelem měl být česky hovořící muž ve věku do třiceti let, zavalitější postavy, asi 170 až 180 centimetrů vysoký. Na sobě měl tmavší mikinu s kapucí.

„Vyzýváme tímto každého, kdo se ve čtvrtek 15. června v době mezi třetí a čtvrtou hodinou ráno na táborském sídlišti Nad Lužnicí v prostoru náměstí Přátelství a přilehlých ulic Bukurešťské, Budapešťské, Minské, Sofijské, Hanojské či aleje Přátelství pohyboval, a mohl k uvedenému případu přispět jakoukoliv další důvodnou informací, a to zejména k výskytu uvedeného muže, k jeho identifikaci, bližšímu popisu či jeho dalšímu pohybu, aby tyto informace předal neprodleně táborským kriminalistům na jejich služebně v budově územního odboru Policie České republiky na Soběslavské ulici číslo 2763 v Táboře, telefonních linkách 974 238 111, 974 238 700, nebo případně cestou linky tísňového volání 158,“ uvedl policejní mluvčí Miroslav Doubek.

Štítky bar, lupič, kukla, Tábor, policie, loupež, peníze, barmanka, Lužnice, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Maskovaný lupič přepadl bar v Táboře. Policie hledá svědky  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.