Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Žena toužila po kabelkách, ale nedočkala se jich

Hodně obezřetní by měli být lidé při nákupu přes internet. Důvěřivosti lidí tímto způsobem obchodování stále využívají podvodníci. Přesvědčila se o tom žena, která předem zaplatila více než devatenáct tisíc korun za dvě kabelky. Vytouženého módního doplňku se dosud nedočkala, a také nemalý finanční obnos se zdá být nenávratně pryč.

Případem se proto teď zabývají policisté z českobudějovického obvodního oddělení. Ti prověřují případ podvodného jednání, kterého se dopustil zatím neznámý pachatel či pachatelka vystupující na prodejním internetovém portálu pod nickem Katarína Danihel.

Podvodnice nabízela ke koupi dva kusy značkových kabelek za více než devatenáct tisíc korun. Platbu požadovala v eurech. Poškozená za zboží zaplatila, ale kabelek se nedočkala. Prodejce už nekomunikuje.

„Je možné, že osoba vystupující pod nickem Katarína Danihel, poškodila i další lidi. Pokud jste s ní neúspěšně obchodovali, kontaktujte policisty na lince 158," vyzývá další případné oběti podvodníka či podvodnice policejní mluvčí Lenka Krausová s tím, že ke zmíněnému podvodnému jednání došlo letos v dubnu.

Štítky podvod, kabelka, internet, peníze, policie, Lenka Koloušková

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena toužila po kabelkách, ale nedočkala se jich  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.