Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Policie zjistila, že hledaná žena, která se po výzvě sama přihlásila, se krádeže nedopustila

Policisté požádali dnes média o pomoc při pátrání po ženě, kterou podezírali z krádeže kosmetiky v prodejně dm v Nákupním centru Géčko v Českých Budějovicích. Požádali média o zveřejnění popisu ženy a fotografií. Po zveřejnění výzvy, aby případní svědci sdělili policistům jakoukoliv informaci, se hledaná žena na policii sama přihlásila.

Na základě výzvy v Budějcké Drbně, do jejíž redakce nejdříve hledaná žena telefonovala, že se jde přihlásit na policii, se skutečně na policejní oddělení dostavila. „Žena, která byla důvodně podezřelá ze spáchání zmiňovaného skutku, se poznala na zveřejněných fotografiích a dostavila se na policii. Zde byla vyslechnuta. Celým případem se policisté dále zabývají," uvedl poté policejní mluvčí Milan Bajcura.

Později odpoledne měli policisté ale už jasno. „Dalším vyšetřováním a na základě všech zjištěných skutečností po výslechu ženy, kterou jsme i prostřednictvím médií hledali, policisté z příslušného oddělení došli k závěru, že žena, kterou z krádeže podezírali, se tohoto zmiňovaného skutku nedopustila," informoval redakci Budějcké Drbny mluvčí Bajcura.

„Vůbec nechápu, jak došli k tomu, že jsem něco v obchodě ukradla. Opravdu tomu nerozumím, nikdy bych nic nevzala, nikdy bych něco takového neudělala," telefonovala do redakce také zmiňovaná žena. „Mrzí mě, že mě policisté takhle neprávem podezírali z něčeho takového," dodala s tím, že je ale moc ráda, že se vše vysvětlilo, a že už je tahle nepříjemná věc za ní.

Podle mluvčího Milana Bajcury se krádeží v prodejně dm v Nákupním centru Géčko policisté nadál zabývají, dál případ vyšetřují.

Štítky žena, krádež, policie, případ, G.cz, České Budějovice, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie zjistila, že hledaná žena,  která se po výzvě sama přihlásila, se krádeže nedopustila  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.