Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

AKTUALIZOVÁNO: Policie žádala o pomoc při pátrání po ženě, která byla podezřelá z krádeže kosmetiky. Žena se na základě výzvy přihlásila

Policisté žádají o pomoc při pátrání po ženě, která s největší pravděpodobností ukradla kosmetiku v prodejně dm v Nákupním centru Géčko v Českých Budějovicích. Pokud jste ženu na snímcích z bezpečnostní kamery poznali, viděli a o případu cokoliv víte, informace sdělte policii.

Zmiňovaná žena ze snímků se v prodejně dm Nákupního centra v Českých Budějovicích pohybovala 30. dubna ve 13:30 hodin. S největší pravděpodobností tam v uvedené době ukradla kosmetiku.

Podle popisu se jedná ženu ve věku 30 let, zhruba 155 centimetrů vysoké, bílé pleti s tmavě hnědými odbarvenými vlasy, s nepatrnou jizvou na nose (viz fotografie).

Kdo by měl jakékoli poznatky a informace k totožnosti ženy, ať kontaktuje policisty obvodního oddělení České Budějovice – Čtyři Dvory, na adrese M. Chlajna 45, telefon 974 226 720, kteří případ vyšteřují, nebo na lince tísňového volání 158," žádá o spolupráci policejní mluvčí Milan Bajcura.

AKTUALIZOVÁNO: Na základě výzvy v Budějcké Drbně, do jejíž redakce nejdříve hledaná žena telefonovala, že se jde přihlásit na policii, se poté skutečně na policejní oddělení dostavila. „Žena, která je důvodně podezřelá ze spáchání zmiňovaného skutku, se poznala na zveřejněných fotografiích a dostavila se na policii. Zde byla vyslechnuta. Celým případem se policisté dále zabývají," uvedl policejní mluvčí.

ČTĚTE TAKÉ: Policie zjistila, že hledaná žena, která se po výzvě sama přihlásila, se krádeže nedopustila

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky krádež, žena, policie, drogerie, kosmetika, České Budějovice, G.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Miroslav Novotný

Celé Budějce znají pajdavou silhavou starší paní snědší pleti, co vsudemozne prodává picifuky.. té by se měli zeptat.. :)

Pátek, 9. června 2017, 15:57Odpovědět

AKTUALIZOVÁNO: Policie žádala o pomoc při pátrání po ženě, která byla podezřelá z krádeže kosmetiky. Žena se na základě výzvy přihlásila  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.