Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

AKTUALIZOVÁNO: Policisté hledali muže z Tábora. Pátrání má smutný konec

Pohřešovaný Rostislav Samec byl naposledy spatřen v neděli 28. května v ranních hodinách a od té doby o sobě nepodal zprávu. Po pohřešovaném muži z Tábora pátrá několik policejních hlídek a dobrovolníků.

Dvaačtyřicetiletý Rostislav Samec je 182 centimetrů vysoký, má atletickou postavu, váží zhruba 80 kilogramů, má hnědé prořídlé vlasy a zelené oči. Při odchodu měl na sobě modré rifle nebo černé tříčtvrteční kalhoty, bílé nebo červené tričko a černou softshellovou bundu.

„Kdo by měl jakékoli informace k pohybu Rostislava Samce, ať je neprodleně sdělí policistům na obvodním oddělení v Táboře, Divadelní 212, telefon 974 238 700, případně na lince tísňového volání 158," žádá o spolupráci policejní mluvčí Milan Bajcura.

AKTUALIZOVÁNO: Bohužel, pátrání, do kterého se zapojila kromě policistů i armáda a vojenská policie, dobrovolníci a spousta dalších lidí, včetně techniky s nasazeným vrtulníkem, má smutný konec. „Muže jsme našli dnes, v úterý 30. května, krátce po poledni v lese poblíž Tábora. Bohužel bez známek života. Při prvotním ohledání nebylo zjištěno cizí zavinění. Přičina úmrtí je předmětem dalšího vyšetřování," uvedl policejní mluvčí Miroslav Doubek s tím, že policie okamžitě poskytla pozůstalým krizovou intervenci, podporu pro zvládnutí této náročné životní situace.

Autoři | Foto koláž

Štítky policie, pohřešovaný, muž, pátrání, Tábor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

AKTUALIZOVÁNO: Policisté hledali muže z Tábora. Pátrání má smutný konec  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.