Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

AKTUALIZOVÁNO: Policisté hledají muže, který se z povolené vycházky nevrátil na psychiatrické oddělení

Budějčtí kriminalisté mají na svém seznamu pohřešovaných další osobu. Z povolené vycházky psychiatrického oddělení Nemocnice České Budějovice se nevrátil čtyřiašedesátiletý Jaroslav Štípek. S největší pravděpodobností se po jižních Čechách pohybuje autem.

Muž z Vimperka je asi 180 centimetrů vysoký, velmi hubené až vysoké postavy. Má hnědé oči, dioptrické brýle, dlouhé šedé vlasy na ramena a krátce střižený prošedivělý knírek. „V současné době má umělý vývod moči, je oholený, bez knírku a bez brýlí. Na rameni má tetování ve tvaru lístečku,“ popisuje tiskový mluvčí policie Milan Bajcura.

Pohřešovaný Jaroslav Štípek odešel z oddělení 30. dubna kolem 14. hodiny na svou pravidelnou vycházku. Z ní se už ale nevrátil. „Podle dosud provedeného šetření a zjištění se pohřešovaný s největší pravděpodobností pohybuje vozidlem tovární značky Opel Astra tmavě modré barvy s registrační značkou 1C7 3889,“ doplňuje Bajcura.

Jakékoliv informace, které by mohly vést k vypátrání hledané osoby, by měli lidé oznámit na nejbližším policejním oddělení nebo na tísňové lince policie 158.

AKTUALIZOVÁNO: Policie pátrání po pohřešovaném muži z Vimperka v úterý 2. května odpoledne odvolala. „Pohřešovaný muž byl nalezen," uvedl mluvčí Bajcura. 

Foto koláž

Štítky Nemocnice České Budějovice, policie, Jihočeský kraj, Vimperk, Opel Astra

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

AKTUALIZOVÁNO: Policisté hledají muže, který se z povolené vycházky nevrátil na psychiatrické oddělení  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.