Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

U supermarketu v budějcké Komenského ulici hořely v noci plastové kontejnery a odpad

Oheň vyděsil v úterý chvíli před půlnocí obyvatele domů v Komenského ulici v Českých Budějovicích. Hořely tam plastové kontejnery a odpad. Příčinou požáru, který napáchal škodu za padesát tisíc korun, může být jak nedbalost, tak i úmyslné zapálení.

Přivolaní hasiči na místě v Komenského ulici zjistili, že hoří obalový odpad a dva plastové kontejnery uvnitř kovového přístřešku za místním supermarketem.

Hasiči na požár nasadili dva vysokotlaké proudy, zasahovali v dýchacích přístrojích. Aby se dostali dovnitř přístřešku a mohli požár řádně dohasit, museli odstřihnout visací zámek. Likvidace požáru jednotce zabrala dvacet minut,“ uvedla k zásahu mluvčí jihočeských hasičů Vendula Matějů.

Při požáru se naštěstí nikdo nezranil. Oheň ale napáchal škodu za padesát tisíc korun. Vyšetřovatel Hasičského záchranného sboru pracuje se dvěma možnými verzemi vzniku požáru. Příčinou může být buď nedbalost nebo úmyslné zapálení.

Autoři | Foto HZS

Štítky odpad, kontejner, požár, České Budějovice, Hasičský záchranný sbor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U supermarketu v budějcké Komenského ulici hořely v noci plastové kontejnery a odpad  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.