Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Byli tři na jednoho, a tak si troufali. V přesile zbili a okradli muže. Jen kvůli několika stovkám

Tři dosud neznámí pachatelé ve Vimperku v noci ze středy na čtvrtek fyzicky napadli a poté okradli jednoho muže. Ten skončil v nemocnici. A to vše jen kvůli několika stovkám.

Peněženku s osobními doklady a několika stovkami ukradli zatím neznámí pachatelé muži, kterého nejdříve fyzicky napadli. „Tři násilníci na parkovišti za Hotelem Anna v ulici Kaplířova ve Vimperku v době od 01:00 do 01:40 hodin ve čtvrtek 16. března nejméně jedním úderem do hlavy fyzicky napadli jednoho muže a následně ho oloupili. Poškozený muž byl po útoku hospitalizován se zraněním hlavy v nemocnici," uvedla policejní mluvčí Martina Joklová s tím, že prachatičtí kriminalisté tak zahájili úkony trestního řízení ve věci zločinu loupeže.

„Prachatičtí kriminalisté žádají případné svědky této události o informace, které jim můžete poskytnout na tísňové lince 158 nebo osobně na nejbližší policejní stanici," vyzývá mluvčí.

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky Vimperk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Byli tři na jednoho, a tak si troufali. V přesile zbili a okradli muže. Jen kvůli několika stovkám  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.