Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Policisté chytili zloděje, který v Budějcích vykrádal sklepy

Spadla klec. Policisté dopadli zloděje, který v Budějcích vykrádal sklepy. Vyklubal se z něj policistům známý recidivista, který bral vše, co mu přišlo pod ruku. Zanechal za sebou škodu za více než sto tisíc korun.

Českobudějovičtí policisté slaví úspěch, podařilo se jim totiž dopadnout devětatřicetiletého zloděje, který řádil v krajském městě. Během několika prvních březnových dní, navštívil desítky sklepů v panelových domech ve městě. Vloupal se do panelových domů v ulici E. Destinové, K. Chocholy, K. Štěcha a J. Bendy.

„Obviněný muž poškodil dveře u několika koláren, vypáčil desítky dveří u sklepních kójí, a odcizil z nich věci za desetitisíce. Kradl jízdní kola, oblečení, nařádí, rybářské náčiní, lyžařské boty, a vlastně vše, co mu přišlo pod ruku,"  upřesnila informace policejní mluvčí Lenka Krausová s tím že zloděj celkem způsobil poškozeným škodu za více jnež sto tisíc korun.

Kriminalisté podali státnímu zástupci podnět k návrhnu na vzetí obviněného muže do vazby. „Nejedná se o žádného nováčka. Na poli trestné činnosti se pohybuje už pěknou řádku let. V minulosti už byl také za trestnou činnost odsouzen a potrestán," dodala mluvčí. 

Tentokrát totoho nenapravitelného recidivistu kriminalisté viní ze spáchání trestných činů krádeže, porušování domovní svobody a poškození cizí věci.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky sklep, České Budějovice, Lenka Koloušková

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté chytili zloděje, který v Budějcích vykrádal sklepy  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.