Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Dělám jarní úklid, tvrdil muž, který pálil plastové součásti motorových vozidel

Hustý černý dým, vycházející z volně přístupného areálu v Okružní ulici v blízkosti železniční vlečky znepokojoval v neděli před polednem obyvatele Budějc. Strážníci na místě přistihli muže, který pálil plastové části motoru. Za přestupek mu hrozí pokuta až třicet tisíc korun.

„Strážníci dorazili na místo právě k okamžiku, kdy muž házel do rozdělaného ohně plastovou přístrojovou desku a kryt motoru vozidla," upřesnila informace mluvčí českobudějovické městské policie Věra Školková.

Strážníci muže poučili, že svým neuváženým jednáním porušuje obecně závaznou vyhlášku města. Nestačili se divit, když se jim jedenapadesátiletý muž snažil vysvětlit, že dělá jarní úklid a plastem chtěl jen podpořit hoření. „Na výzvu strážníků ale okamžitě oheň uhasil," podotkla mluvčí.

 Zmiňovaným přestupkem proti pořádku ve věcech územní samosprávy se bude dále zabývat správní orgán. Muži za něj hrozí pokuta až třicet tisíc korun.

Autoři | Foto MP České Budějovice

Štítky České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dělám jarní úklid, tvrdil muž, který pálil plastové součásti motorových vozidel  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.