Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Cizinec vyhodil psa z pátého patra panelového domu. Hrozí mu až dva roky vězení

Až dva roky vězení hrozí muži, který vyhodil psa z pátého patra panelového domu na budějckém sídlišti Máj. Pes je zraněný a musel být hospitalizován na veterinární klinice. Muž je podezřelý ze spáchání přečinu týrání zvířat. Případ zranění psa vyšetřují kriminalisté oddělení českobudějovické hospodářské kriminality.

„Šestatřicetiletý cizinec s trvalým pobytem v Českých Budějovicích, v neděli nad ránem, po předchozí rozepři v rodině, na výhružku svých slov, vzal do rukou psa a po otevření okna ho vyhodil z pátého patra panelového domu na sídlišti Máj. Pes, rasy jack russel teriér, po dopadu na travnatou plochu utrpěl zranění končetin a nahromadění tekutiny v břiše. Byl následně hospitalizován na veterinárním oddělení," popsal případ policejní mluvčí Milan Bajcura.

Na místo byli přivoláni policisté oddělení hlídkové služby České Budějovice, kteří muže zadrželi a převezli na obvodní oddělení České Budějovice – Čtyři Dvory, kde ho vyslechli a místní policisté zahájili úkony trestní řízení. V pondělí si případ převzali zmiňovaní kriminalisté, kteří muži předali sdělení podezření ze spáchání přečinu týrání zvířat.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky pes, panelový dům, České Budějovice, věznice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cizinec vyhodil psa z pátého patra panelového domu. Hrozí mu až dva roky vězení  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.