Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Dva ozbrojení lupiči přepadli bar v Milevsku

Dva ozbrojení maskovaní muži přepadli v pátek 17. února po desáté hodině večer bar v Milevsku. Jeden střílel do zdi a druhý ukradl kasírtašku. Kriminalisté na případu usilovně pracují a po nebezpečných mužích pátrají.

„Dva muži maskovaní kuklami a černými brýlemi vstoupili do Herna baru 7 v Jiráskově ulici, kde v tu dobu bylo osm hostů a obsluha. Jeden z pachatelů byl ozbrojen dlouhou střelnou zbraní, ze které několikrát vystřelil do zdi místnosti. Druhý z pachatelů v baru odcizil kasírtašky s finanční hotovostí a oba z místa činu utekli,“ upřesnila informace policejní mluvčí Kamila Čuřínová Ingrišová.

Jeden z lupičů byl podle svědků vyšší, měřil kolem 185 centimetrů. Měl štíhlou postavu. Na sobě měl tmavé kalhoty a bundu, mohla to být i kombinézu. Maskoval se pletenou kuklou, brýlemi a na rukou měl rukavice. Druhý byl výrazně menší, měřil asi 165 centimetrů. Měl zavalitější postavu. Na sobě měl tmavou bundu s kapucí a obličej měl také maskovaný kuklou a brýlemi.

„Pokud jste si v uvedenou dobu v Milevsku všimli dvojice mužů, kteří odpovídají popisu, sdělte své poznatky kriminalistům na lince 974 235 458 nebo prostřednictvím linky 158,“ žádá policejní mluvčí o jakoukoliv informaci vedoucí k dopadení lupičů.

Štítky Milevsko, brýle

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dva ozbrojení lupiči přepadli bar v Milevsku  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.