Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Hádka v jednom z táborských bytů skončila smrtí ženy. Šlo o vraždu, ukázala pitva

Vraždou skončila hádka mezi šestadvacetiletým mužem a devětadvacetiletou ženou na konci listopadu loňského roku v jednom z panelových domů v Táboře. Původně se zdálo, že došlo ke spáchání přečinu usmrcení z nedbalosti. Kriminalisté podezření změnili po znaleckém posudku z oblasti soudního lékařství.

Při incidentu v bytě panelového domu došlo nejprve na slovní rozepři, která se záhy změnila ve fyzické napadení ženy. To nakonec skončilo její smrtí. „Kriminalisté na případu od začátku intenzivně pracovali. Na základě znaleckého posudku, který prokázal, že v tomto případě nešlo o nešťastnou náhodu, jihočeští kriminalisté čin překvalifikovali,“ říká mluvčí policie Lenka Krausová.

Obviněného šestadvacetiletého muže policisté zadrželi a podrobili výslechu. Posléze podali státnímu zástupci návrh na vzetí podezřelého do vazby, čemuž bylo vyhověno.

Štítky Tábor, Lenka Koloušková

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hádka v jednom z táborských bytů skončila smrtí ženy. Šlo o vraždu, ukázala pitva  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.