Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Mladík pobodal u Olešníku dva policisty. Ti ho přesto stihli zpacifikovat

V malé obci nedaleko Olešníku na Českobudějovicku se v neděli odehrála scéna jako z akčního filmu. Mladík zde napadal v rodinném domě ostatní osoby, po příjezdu strážců zákona použil nůž a dva zasahující policisty pobodal. Ti ho přesto za pomoci ostatních osob zpacifikovali.

Vše se odehrálo krátce před polednem. Do rodinného domu, kde řádil mladý agresor a napadal ostatní osoby, vyjela dvoučlenná hlídka policistů z obvodního oddělení v Hluboké nad Vltavou. „Když mladík viděl policisty, tak veškerý atak směřoval proti nim a k zesílení svého jednání použil dřevěnou tyč. V době zákroku, když se policisté snažili muže zpacifikovat, sáhl po noži a tím zasáhl do těla oba zasahující policisty,“ popisuje mluvčí policistů Milan Bajcura.

Jeden z policistů utrpěl těžká zranění, přesto za pomoci ostatních osob ještě dokázal přispět ke znehybnění mladého útočníka. Posléze informoval operační středisko, které na místo vyslalo další hlídky včetně záchranářů. „Lékaři policisty prvotně ošetřili a poté je převezli do nemocnice, kde se podrobili operaci,“ doplňuje Bajcura. Agresor byl převezen do Českých Budějovic.

Kriminalisté nyní vyšetřují útok proti dvěma policistům jako pokus o vraždu.

 

Štítky Olešník, okres České Budějovice, Hluboká nad Vltavou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Miroslav Novotný

Na hrubý pytel hrubou záplatu.. Zastřelit a raději schytat šikanu ze strany GIBSu než tam skončit.. A ať si pacifisti, humanisti a jiná sebranka škubnou.. Jejich milosrdenstvím bychom zachvilku všichni pošli.. A grázlové by se smáli..

Úterý, 20. prosince 2016, 19:13Odpovědět

Mladík pobodal u Olešníku dva policisty. Ti ho přesto stihli zpacifikovat  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.