Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Srážku aut u Rodvínova asi způsobil řidič, který nedal přednost

Tragickou sobotní srážku tří aut u obce Rodvínov na Jindřichohradecku zřejmě způsobil řidič, který nedal přednost při odbočování. Jeho šestačtyřicetiletý spolujezdec zemřel ještě před příjezdem záchranářů. Dalších šest lidí bylo zraněno, mezi nimi dva těžce. Policie zjišťuje další okolnosti nehody.

Nehoda se stala v sobotu kolem 15:30 na hlavním tahu číslo 23. Podle policie řidič Škody Felicie jedoucí od Jarošova nad Nežárkou směrem na Jindřichův Hradec pravděpodobně nedal při odbočování vlevo přednost protijedoucímu autu Fiat. Nárazem byla Škoda odmrštěna zpět do svého jízdního pruhu, kde narazila do vozu Peugeot 307.

V autech cestovalo sedm lidí, všichni byli zraněni. Dva muži byli s těžkými mnohačetnými zraněními přepraveni do českobudějovické nemocnice, uvedla Petra Kafková, mluvčí zdravotnické záchranné služby. Další dva muži měli lehká až středně vážná poranění, přijala je nemocnice v Jindřichově Hradci. Mezi cestujícími byla i žena s dítětem, jejich zranění byla lehká. Záchranáři je přepravili do nemocnice v Jihlavě.

Zdroj ČTK

Štítky okres Jindřichův Hradec, Rodvínov, Fiat, Nemocnice České Budějovice, Nemocnice Jindřichův Hradec, Jindřichův Hradec, Jarošov nad Nežárkou, Lékárenský komplex Jihlava, Peugeot 307

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Srážku aut u Rodvínova asi způsobil řidič, který nedal přednost  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.