Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

V železniční stanici v Táboře napadl cestující strojvůdce

V železniční stanici v Táboře v pátek večer napadl cestující strojvedoucího osobního vlaku. Agresor utekl a hledají ho policisté. Strojvedoucí utrpěl lehké zranění, vyplývá z informací policejní mluvčí Lenky Krausové, mluvčí jihočeské záchranné služby Petry Kafkové a webu Českých drah.

Vlaky během vyšetřování nabraly zpoždění, uvedla Krausová. Policisté nechtějí případ více komentovat. „Pravděpodobně ho budeme vyšetřovat jako přestupek,“ dodala Krausová.

Foto Jana Kroneislová | Zdroj ČTK

Štítky Tábor, Lenka Koloušková, České dráhy, železniční stanice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Emilián Vaněk

Já to prostě nechápu,jaké vyšetřování přestupku,co to vážená policie je ?? Vy si dáte krásný slogan do vínku a nedodržujete z něj ani píd. Koho chráníte,toho grázla z táborska? Nechcete se mu omluvit za to že byl vyrušen ve své sviňárně, V takovém provozu,jakým je železnice nelze tolerovat,aby někdo někoho napadal.Exzemplární trest,aby to zničilo tohoto lumpa,žádná zašívárna (věznice) tu platíme my mevinní dańoví poplatníci. Policisté nechtějí se vyjádřit,tak odvolat jejich nadřízené,jak jednoduché,když nedělají za co jsou honorováni.

Sobota, 26. listopadu 2016, 16:23Odpovědět

V železniční stanici v Táboře napadl cestující strojvůdce  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.