Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Střet dvou mužů na náměstí musela vyřešit policie. Jeden skončil v nemocnici

Dnes v noci došlo na náměstí Přemysla Otakara II. k potyčce dvou mužů. Podle obyvatel došlo na hádku a fyzické napadnutí. Pokud se muži, který zranění způsobil, prokáže vina, hrozí mu i odnětí svobody.

Ke střetu dvou mužů došlo těsně po půl čtvrté ráno. „Mohu potvrdit, že evidujeme na náměstí konflikt dvou mužů. Událost prošetřujeme,“ řekl mluvčí jihočeské policie Miroslav Doubek. „Po vzájemné slovní a následné fyzické rozepři došlo mezi dvěma muži ve věku 35 let a 52 let k bodnému zranění staršího muže.“

Na místo činu vyjeli jak policisté, tak i záchranná služba. „Podezřelého muže jsme zadrželi na místě. Poškozený byl ošetřen a převezen do nemocnice,“ dodal dále Doubek s tím, že případ zatím šetří jako výtržnictví a těžké ublížení na zdraví.

Policie nyní provede důkladné šetření, a pokud by se vina mladšímu muži prokázala v plném rozsahu, hrozilo by mu i odnětí svobody. Trestní sazba v případě těžkého ublížení na zdraví je tři až deset let. Po dobu vyšetřování je ale předčasné dělat jakékoliv závěry.

Na stav zraněného muže se Budějcká Drbna zeptala i mluvčí jihočeské záchranné služby Petry Kafkové: „Mohu potvrdit, že jsme během noci z pátka na sobotu odváželi z českobudějovického náměstí muže s těžkým zraněním po bodné ráně. Je mimo ohrožení života.

Štítky policie, úraz, Přemysl Otakar II.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Střet dvou mužů na náměstí musela vyřešit policie. Jeden skončil v nemocnici  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.