Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Na jihu Čech se stal závažný zločin. Došlo k loupežnému přepadení řidiče

AKTUALIZOVÁNO: Řada ozbrojených policistů byla ve čtvrtek odpoledne vidět na několika místech Českých Budějovic – například u Samsona, Mercury či na výpadovce na Český Krumlov. Lidé na sociálních sítích okamžitě začali spekulovat, co je důvodem.

Podle policie došlo k závažnému trestnému činu. „Policie České republiky potřebuje svědectví každého, kdo viděl pohyb osob nebo vozidel kolem bílého Mercedesu Benz CLS350 na odpočívadle u viaduktu u Ševětína,“ říká mluvčí jihočeské policie Jiří Matzner. Podle očitých svědků zastavovali policisté vozy značky Škoda Felicia, ve kterých hledali možného pachatele.

Násilný trestný čin se nemusel vůbec odehrát na odpočívadle u Ševětína. Policisté hledají každého, kdo si všiml jedoucího vozu, který se mohl pohybovat neobvyklým způsobem. K napadení řidiče Mercedesu Benz CLS350 mohlo dojít buď při jízdě, nebo kdekoliv jinde na trase Tábor – Ševětín. „Potřebujeme svědectví opravdu každého, který si mohl všimnout něčeho podezřelého,“ doplňuje Matzner. 

Napadený čtyřiačtyřicetiletý řidič z Prahy ztratil větší množství krve, ale je mimo ohrožení života v budějcké nemocnici. Policisté čin překvalifikovali jako loupežné přepadení, protože z vozu byla odcizena zatím neupřesněná finanční hotovost. Místo činu je zatím stále nejasné.

Štítky Česko, policie, České Budějovice, Mercedes-Benz, Český Krumlov, Ševětín, Škoda Felicia, Praha, Tábor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nikola Nova

Pravdu asi zná jen ten řidič a nemá zrovna zájem mluvit.

Neděle, 23. října 2016, 11:07Odpovědět

Na jihu Čech se stal závažný zločin. Došlo k loupežnému přepadení řidiče  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.