Počasí dnes7 °C, zítra9 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Dvě děti přišly o rodiče. Zastřelil muž manželku?

Vražda a sebevražda. To je pravděpodobná příčina smrti manželů, kteří zemřeli v rekreační chalupě u Novohradských hor. Zůstaly po nich dvě malé děti ve věku pět a devět let. Podle místních lidí, kteří jsou případem upřímně zděšeni, se jedná o dvě holčičky. Mluví se o tom, že děti snad byly během tragédie také v chalupě. Policie však tyto informace nepotvrdila a i místní lidé připouštějí, že je mají pouze z doslechu.

Co se v chalupě o víkendu ve skutečnosti stalo, policisté vyšetřují. „Jednou z nejpravděpodobnějších vyšetřovacích verzí se jeví vražda a následná sebevražda,“ řekl v neděli policejní mluvčí Miroslav Doubek a dodal, že policie k případu bližší informace dávat nebude. Bližší informace nedávala policie ani o den později, pouze potvrdila, že probíhají výslechy a čeká se na výsledky pitvy.

„Samozřejmě, že se tady všichni známe, je to malé městečko a navíc mám pocit, že paní, i když tady už nebydlela, tak původně byla odtud,“ řekl smutně pan Václav z Nových Hradů. Ani on prý nemá informace o tom, co se v chalupě vlastně stalo. Místní mluví o tom, že mezi manžely byly snad určité rozepře. Připouští ale, že o tom jen „slyšeli“  od někoho jiného. Policie zatím neprozradila ani příčinu smrti páru, který byl ve středních letech. V městečku se mluví o střelbě a o tom, že muž údajně zastřelil svou ženu a pak sám sebe. Jde ale zatím o nepodložené informace.

Smrt manželů otřásla i lidmi v nedalekých Trhových Svinech. Právě tady totiž rodina žila. „Znal jsem je. Stavěli tady barák. Informace o tom, co se stalo, mám ale jen z doslechu,“ řekl starosta Trhových Svinů Pavel Randa.

Autoři

Štítky chalupa, policie, manželé, Novohradské hory

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dvě děti přišly o rodiče. Zastřelil muž manželku?  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.