Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

AKTUALIZOVÁNO: Policie našla seniorku z Újezdce, ležela v řepkovém poli

Třiaosmdesátiletou Kamilu Boudovou z Újezdce u Bělčic na Blatensku hledají jihočeští policisté od nedělního večera. Tu začala pohřešovat její rodina v dopoledních hodinách, kdy byla naposledy viděna v místě svého trvalého bydliště.

„Do pátrací akce v okolí jejího bydliště se zapojili policisté, hasiči, policejní psovod, vrtulník a potápěči. Přes veškerá provedená opatření se ženu včerejšího dne nalézt nepodařilo,“ uvedla mluvčí policie Jaromíra Nováková s tím, že pátrání bude pokračovat během pondělí.

Žena měří 176 centimetrů, má štíhlou postavu a dlouhé šedé vlasy k ramenům. Má šedý zákal a trpí roztroušenou sklerózou, proto by mohla být dezorientovaná. Naposledy na sobě měla bílý svetr a šedé tepláky. Informace, které by pomohly k nalezení ženy, uvítá policie na jakékoliv služebně nebo na tísňové lince 158.

Aktualizace (17:35):

Dopoledne se na místo sjely desítky policistů včetně psovodů a potápěčů. Hasiči s čluny zase prohledávali hladinu nedalekého rybníka. Byl nasazen také vrtulník, jehož posádka prováděla kontrolu v těžce dostupném terénu. „Dvě hodiny policisté rojnicemi propátrávali okolní lesy, louky, pole, když posádka policejního vrtulníku oznámila policistům v terénu, že v nedalekém řepkovém poli vzdáleném cca 4 kilometry od místa trvalého bydliště ženy, vidí osobu odpovídající popisu pohřešované osoby,“ řekla Jaromíra Nováková.

Policisté se vydali do míst, kam je navigovala posádka vrtulníku. Zde se opravdu nacházela pohřešovaná žena, která ale byla značně dezorientovaní. Policisté ji vynesli na cestu, kde byla předána záchranářům do lékařské péče.

Foto Policie České republiky

Štítky Újezdec, policie, Bělčice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

AKTUALIZOVÁNO: Policie našla seniorku z Újezdce, ležela v řepkovém poli  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.