Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Rychlá jízda řidiče patrně může za další dva vyhaslé životy u Lipna

Krátce před pondělní půlnocí došlo na silnici II/163 v katastru obce Lipno nad Vltavou k tragické dopravní nehodě, při které došlo ke smrti dvou osob. U autokempu Modřín zde zahynul řidič vozu Chevrolet Camaro a jeho spolujezdec.

Českokrumlovští policisté neměli klidný začátek týdne. Na konci prvního pracovního dne zde na silnici ve směru z Lipna nad Vltavou do Frymburku vyhasly dva lidské životy. Jde již o 16. a 17. oběť jihočeských silnic. „Řidič zřejmě vlivem nepřiměřené rychlosti po průjezdu levotočivé zatáčky najel vozidlem na pravou krajnici, kde pravděpodobně nejprve narazil do silničního patníku, dále vyjel s vozidlem mimo komunikaci a poté narazil do betonového mostku,“ popisuje mluvčí policistů Lenka Kozoňová.

Smrtelná zranění utrpěl sedmatřicetiletý řidič Chevroletu Camaro a jeho jednadvacetiletý spolujezdec. Škoda byla odhadnuta na více než 400 tisíc korun. Příčiny a okolnosti tragické dopravní nehody českokrumlovští policisté nadále šetří.

Foto Policie České republiky

Štítky silnice, Vodní nádrž Lipno, Chevrolet Camaro, Lipno nad Vltavou, Frymburk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rychlá jízda řidiče patrně může za další dva vyhaslé životy u Lipna  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.