Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Osm aut přišlo v noci před hotelem v Lipně nad Vltavou o kola

Neobvyklý kousek se povedl v noci ze čtvrtka na pátek zlodějům v Lipně nad Vltavou naproti hotelu Riviéra. Na parkovišti zde přímo z firemních aut značky Škoda Superb odcizili celkem dvaatřicet kol. Policisté nyní po pachatelích usilovně pátrají.

Asi to nebyl příjemný pohled po probuzení. Osm vozů značky Škoda Superb bylo odstaveno na cihlách bez hliníkových kol. Dá se předpokládat, že zloději šli přímo na objednávku. Na parkovišti totiž byla i Škoda Fabia, které kola zůstala „Kdosi během noci z 18. na 19. února 2016 ze zaparkovaných vozidel odmontoval a odcizil hliníkové disky se zimními pneumatikami. Celková škoda včetně poškození vozidel byla předběžně vyčíslena na nejméně 400 tisíc korun,“ doplňuje informace mluvčí policistů Lenka Kozoňová.

Místo činu kriminalisté pečlivě ohledali a zajistili na něm potřebné stopy. Současně zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádež. Po pachatelích nyní intenzivně pátrají. Zároveň prosí o spolupráci širokou veřejnost.

„Žádáme tímto každého, kdo by k uvedenému případu mohl poskytnout jakékoliv informace, které by přispěly k jeho objasnění, aby je předal policistům na služebně v Lipně nad Vltavou nebo na telefonním čísle 974 232 760 či prostřednictvím linky číslo 158,“ dodává policejní mluvčí.

Foto Policie České republiky, FB Honza Černy, Jan Vosyka

Štítky Lipno nad Vltavou, Škoda Superb, Škoda Fabia, hotel

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Osm aut přišlo v noci před hotelem v Lipně nad Vltavou o kola  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.