Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Mobil salon, tradiční výstava nejen pro muže

Již v pátek byl na Výstavišti České Budějovice zahájen již 22. ročník Mobil salonu, který tam potrvá až do neděle. Po celý víkend je pro návštěvníky připraven zajímavý program.

Zhlédnout můžete kaskadérské kousky, obrněný transportér Pandur II, posedět si v historických autobusech či trolejbusech, omrknout nejnovější policejní, hasičskou i zdravotnickou techniku. Nechybí ani hudební vystoupení kapel Lety mimo a Argema.

Děti se nejvíce zabaví v pavilonu Z, pavilonu bezpečnosti, kde je čekají stanoviště s různými úkoly, za jejichž splnění dostanou malou odměnu. Zde probíhá prezentace Policie České republiky, rakouské a bavorské policie, Hasičského záchranného sboru Jihočeského kraje, Zdravotnické záchranné služby Jihočeského kraje, Českého červeného kříže České Budějovice a BESIP Teamu Ministerstva dopravy.

Budějcká Drbna si stejně jako minulý rok vyzkoušela střelbu na interaktivní terč a zajezdila si na automobilovém trenažéru.

Současně s Mobil salonem probíhá v pavilonu T1 veletrh cestovního ruchu, kde se dozvíte, jak levně a nezávisle cestovat, poslechnete si různé přednášky například o Islandu nebo o Ohňové zemi a dozvíte se zajímavosti z plavby na obytné lodi.

22. Mobil salon 2014

Sobota, 12. dubna 2014, 20:40

Mobil salon 2014. Foto Jan Fau
Mobil salon 2014. Foto Jan Fau

Štítky Mobil salon, Výstaviště České Budějovice, České Budějovice, výstava, pavilon, Argema, Policie České republiky, Hasičský záchranný sbor, Zdravotnická záchranná služba Jihočeského kraje, Pandur II, BESIP, Ministerstvo dopravy České republiky, Drbna.cz, Jiho

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mobil salon, tradiční výstava nejen pro muže  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.