Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Zítra začnou další uzavírky. Během října budou čtyři

Omezení se bude týkat ulic Hradební, Kanovnická, Thomayerova, Papírenská, Revoluční a E. E. Kische. První uzavírka na Budivojově a Kubatově ulici začne zítra.

Od 29. září bude úplně uzavřena křižovatka ulic Budivojova a Kubatova. Konec rekonstrukce plynovodu a přípojek bude 19. října. Plynovod se bude opravovat i v ulicích Thomayerova a Papírenská.

Thomayerova bude uzavřena celá a v Papírenské bude uzavřen jeden jízdní pruh. Rekonstrukce této části je naplánována na 5. – 14. října. Dále v rámci poslední etapy stavby bude 15. - 31. října úplně uzavřena ulice Revoluční mezi ulicemi Papírenská a E. E. Kische.

Ve dnech 1. - 19. října bude uzavírka ulic Hradební v úseku asi 30 metrů od křižovatky Hradební – Kanovnická. Ve dnech 20. října - 6. listopadu pak bude uzavřena křižovatka ulic Hradební – Kanovnická z důvodu provádění výkopových prací pro zajištění rekonstrukce plynovodu. 

Štítky uzavírka, ulice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zítra začnou další uzavírky. Během října budou čtyři  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.