Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Začala stavba okružní křižovatky v Novém Roudném. Místní potrápí až do konce roku

Už od včerejšího dne je znovu, tentokrát částečně, uzavřena Plavská ulice, respektive silnice číslo III/15529 ve směru České Budějovice - Roudné - Římov. Začala zde výstavba okružní křižovatky, která si vyžádá během druhé poloviny roku hned několik dopravních omezení.

Nynější částečnou uzavírku Plavské ulice řídí semafory. Omezení bude trvat až do šestého prosincového dne. Za necelé dva týdny, konkrétně 20. července se poté úplně uzavře ulice Na Děkanských polích v úseku Plavská - U Kapličky. To by mělo trvat až do 4. října, den nato se uzavírka změní v částečnou.

Během kompletní uzavírky ulice Na Děkanských polích se do zmíněné ulice a do ulice U Kapličky dostanou řidiči ze strany od Rožnova přes Lidickou třídu a ulici Jaroslava Hůlky. Jakmile půjde pouze o částečnou uzavírku, provoz zde budou řídit semafory.

S posledním srpnovým dnem dojde rovněž k úplné uzavírce ulice Na Blatech v místě vjezdu z ulice Plavská. I tato část bude plně neprůjezdná až do 4. října, následně se změní v částečnou uzavírku. Majitelé nemovitostí se domů dostanou přes ulici Římovská. Celá stavba je investicí Jihočeského kraje.

Štítky České Budějovice, Roudné, Římov, Jaroslav Hůlka, Rožnov, kruhový objezd

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Začala stavba okružní křižovatky v Novém Roudném. Místní potrápí až do konce roku  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.