Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Režim kruhové křižovatky už platí na stavbě propojení budějckých sídlišť Vltava a Máj

Režim takzvaného „kruháče" už platí na křižovatce českobudějovických ulic Husova a Strakonická. Ta je součástí stavby propojení sídlišť Vltava a Máj, tudíž ulic Strakonická a M. Horákové.

Situace po převedení dopravy do režimu okružní křižovatky na stavbě propojení ulic Strakonická a M. Horákové, a z křižovatky ulic Husova a Strakonická, je relativně přehledná. Přesto by měli řidiči místu rozhodně věnovat zvýšenou pozornost. Doba trvání této etapy stavby je jeden měsíc.

„Zároveň upozorňujeme cestující městské hromadné dopravy, že došlo ke změně vedení trolejbusových linek číslo 5 a 8 ve směru na sídliště Máj," říká náměstek českobudějovického primátora Petr Podhola. 

Nově jsou spoje vedeny od zastávky sídliště Vltava - střed přes zastávky Otavská, U Hvízdala a Vltava - točna a dále směrem na Máj.

„V souvislosti s tím došlo k úpravě jízdních řádů. Děkujeme cestujícím za pochopení a omlouváme se za způsobené komplikace,“ dodává Podhola.

Autoři | Foto c-budejovice.cz

Štítky křižovatka, Husova, Strakonická, ulice, stavba, propojení, České Budějovice, Vltava, sídliště, Petr Podhola, květen

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Režim kruhové křižovatky už platí na stavbě propojení budějckých sídlišť Vltava a Máj  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.