Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Začne třetí etapa výstavby křižovatky propojující Vltavu a Máj

Během nadcházejícího víkendu 15.– 16. července dojde k zásadní změně ve vedení dopravy na křižovatce ulic Husova a Strakonická. Změny se budou týkat jak osobních automobilů, tak i městské hromadné dopravy.

 „V rámci stavby propojení ulic Strakonická a Milady Horákové a s tím spojené přestavby křižovatky Husova a Strakonická na okružní křižovatku, bude ukončena II. etapa a plynule na ní naváže III. etapa, což bude obnášet odstranění provizorní světelné signalizace na vjezdech do křižovatky a převedení provozu na zmiňovanou okružní křižovatku. Tato etapa potrvá jeden měsíc. Žádáme řidiče, aby situaci věnovali v následujících dnech zvýšenou pozornost,“ říká náměstek primátora Petr Podhola.

Zároveň upozorňuje cestující městské hromadné dopravy, že od pondělí 17.července od 4 hodiny ranní dojde ke změně vedení trolejbusových linek číslo 5 a 8 ve směru na sídliště Máj. Nově budou spoje ve směru na sídliště Máj vedeny od zastávky sídliště Vltava-střed přes zastávky Otavská, U Hvízdala a Vltava-točna a dále směrem na sídliště Máj. V souvislosti s tím dochází k úpravě jízdních řádů na těchto linkách.

 

Tisková zpráva

Štítky oprava, silnice, křižovatka, Strakonická, Husova, Vltava, sídliště, Milada Horáková, Petr Podhola, Sídliště Máj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vít Profant

Řidiče můžete žádat do alelujá, když nezanedbatelná část jsou dementi, kteří nedokáží respektovat nové uspořádání pruhů, přikázaný směr objíždění, zákaz otáčení; nebo tradiční věci, jako že nevjíždět do křižovatky, když v ní pak zůstanou stát; nebo zastavit před přechodem, když někdo zastavil ve vedlejším pruhu, abych chodce vsoupivšího do vozovky nepřejel; o jízdě na červenou nebo neschopnosti zipovat až před místem zúžení ani nemluvě.

Sobota, 15. července 2017, 13:11Odpovědět

Začne třetí etapa výstavby křižovatky propojující Vltavu a Máj  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.